perjantai 9. joulukuuta 2016

Kirje kummitytölle


Niin kuin aikaisemmin kerroin Ikävä postauksessa, asuu kummityttöni harmittavan kaukana. Niinpä onkin mukava välillä muistaa tätä ihanaa tyttöstä kirjeellä. Kukapa nyt ei pitäisi postin mukana tulevasta yllätyksestä? Koska tyttö ei vielä itse lue, olen mukaan laittanut myös jonkun pienen yllätyksen kuten vaikka tarroja. Vanhemmat voivat sitten lukea kirjeen ääneen.

Kirjepaperia meinaa vain olla hiukan vaikea löytää enää mistään. Jos jollain tulee mieleen vinkkejä mistä sitä voisi metsästää, kertokaa toki! Muutaman prinsessa aiheisen paperin olen onnistunut sentään löytämään.

Kirjeiden lisäksi kivojen korttien lähettäminenkin on mukava tapa muistaa silloin tällöin. Fyysinen kortti on ainakin itselle enemmän tunteita herättävä kun puhelimen näytölle ilmestyvä kuva.

En halua pitää yhteyttä ainoastaan merkkipäivinä tai erikoispäivinä. Mieluummin olen kummi, joka on tavoitettavissa ja läsnä vuoden jokaisena päivänä. Vaikkei se fyysisesti ainakaan juuri nyt onnistu, niin sentään muitakin keinoja on.

1 kommentti:

  1. Netistä muuten löytyy tulostettavia prinsessakirjepapereita! Voin laittaa linkkejä myöhemmin. :)

    VastaaPoista