keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Muuttuvat hiukset

Olen aina tykännyt kokeilla kaikkea erilaista. Kaavoihin kangistuminen on jotenkin tuntunut aina niin kauhean aikuismaiselta ja tylsältä. Nyt olen kuitenkin viihtynyt jo pitkään saman tyylisissä hiuksissa, kummallista! Ennen olin vain lähinnä pettynyt jos kampaajalta käveli ulos lähes samalla tyylillä kuin sisään mennessä, tänään huomasin olevani haltioissani samanlaisuudesta. Olenko siis kangistunut aikuiseksi, toivottavasti en sentään!

Näistä ajatuksista aloin miettimään mitä hiuskokeiluja minulla on vuosien varrella ollut ja aloin kaivella vanhoja kuvia. Kuvia katsellessa huomaan kyllä palanneeni tähän samaan punaiseen/kupariin monesti.

Tässä muutama kuva. Aika vaikea löytää tämmöisen pipo rakastajan albumista pipottomia kuvia!

kuksallinen seikkailuja, ala-asteen koulukuva
Tässä kuvassa näkyy se aito ja alkuperäinen vaalea väri, en valitettavasti ole aidosti punapää kuten sisarukseni.


vaalenapunaiset hiukset, pinkit kiharat
Hattara hiuksista pidin, hetken aikaa. Kunnes todellisuus jatkuvasta värin ylläpidosta ilmeni.

mustat hiukset, vappu, seikkailija
Joskus vappuna, ei lisättävää...

kuksallinen seikkailuja

nauti elämästä ja naura
Täytyy myöntää että ajatus etuhiuksista houkuttelee ajoittain, onneksi vielä on muistissa niiden ärsyttävä jatkuva leikkaaminen ja laittaminen.

ulkoilu, seikkailu, kurkkaa ovesta


kuparin väriset hiukset

kun olin pieni



kuksallinen seikkailuja, vaaleat hiukset, kalju kuviointi
Eräänä aamuna heräsin ja heti silmät avattua päätin haluta piilokaljun. Se olikin kiva, jonkun aikaa. Ehkä vielä joskus uudestaan?

vaaleat hiukset ja letti
Blondi on ainut kuparin lisäksi mikä tuntuu yhtään omalta, mutta onhan se vähän valjun näköinen.

vaaleat lyhyet hiukset

4 kommenttia:

  1. Haha, tällaiset tyylinkehityskoosteet ovat tosi viihdyttäviä! :D Itse tykkään jotenkin kaikkein eniten tosta ihan tavallisesta suorasta blondista tukasta kakkoskuvassa. Tummat kiharat on myös kivat kyllä - ja piilokalju on oikein hauska! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh ompa minulla nyt vastaus venähtänyt! Kiitos kuitenkin kommentista, itsekkin tämän tyyppisiä tykkään lueskella :)

      Poista
  2. Ihana kun oot noin rohkee hiusten kanssa! Mun hiukset on aina ollu samanlaiset, luonnostaan punaiset, mutta niitä värjätään tumman ruskeaksi. Ja aina ne on olleet pitkät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi venähtäneestä vastauksesta! Taidan olla luonteeltani nopeasti kyllästyvä, aina pitää olla kokeilemassa jotakin uutta. Jos nyt olisi hetken rauha löytynyt ja tämä kelpaisi pidemmäksi aikaa :)

      Poista