keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Ihana kamala maastopyöräily

Ihana koska vauhdin tuntu kasvoilla on parasta.

Kamala koska vauhdin tuntu kasvoilla on pelottavaa.


kuksallinen seikkailuja, minna pelkonen, luonnossa liikkuminen

Satunnaisesti maastopyöräilyä olen kyllä käynyt testailemassa jo reilut kymmenen vuotta, mutta tänä kesänä into on lähtenyt todelliseen nousukiitoon. Oma pyörä on vielä hankkimatta, mutta haaveissa sellaisen osto kyllä on vahvasti. Heti kun sopiva vain löytyy!


Minna Pelkonen, enduro pyöräily ulkoilu, liikkumisen riemu

Levillä on kyllä lajin harrastamiseen aivan huippu puitteet ja kotipihan tuntumastakin reittejä lähtee. Tunturi maisemissa kelpaa kyllä kulkea ja polkea. Minulle paras liikuntamuoto on kun ei tunnu siltä että urheilisi ja tämä laji tuntuukin täysin hauskanpidolta! Talven laskettelulle ja lautailulle olen kaivannut jotakin lajia kesäajalle, mikä tuntuisi edes etäisesti samalta. Lunta ja talvea ei helposti korvata, mutta pyörä antaa saman oloisen vauhdin tunteen mitä olen kaivannut.

Ensin tuntui että alamäet antaa vähän turhankin paljon jännitystä, mutta mitä enemmän tekee sen varmemmaksi tulee pätee tässä täysin. Nyt alkaa jo tuntua että on ymmärrystä miten pyörä pelittää ja uskaltaa vähän antaa mennä vapaammin. Alamäkiin sain huimasti varmuutta lisää sen jälkeen kun kävin kokeilemassa alamäkipyöräilyä. Hurja laji, mutta auttoi ymmärtämään ettei alamäkeä kannata turhaan pelätä.

Oman pyörän etsiminen jatkuu siis kiivaana, toivottavasti sopiva kohdalle sattuu!

Pyöräily uskomattomissa tunturi maisemissa, ulkoilu ja liikunta

Minna Pelkonen, ulkona liikkuminen, kukka pelto tunturin päällä, nautinnollista urheilua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti