lauantai 22. heinäkuuta 2017

Sasta rossa vaellustakki - Materialismionnellisuus

ulkoilu ja luonto. Kuvaaja Fia Hollmen, Kuksallinen seikkailuja, Minna Pelkonen
liikkuminen luonnon äärellä, ystävä, päiväkävely, kuvaaja Fia Hollmen

Hiukan extempore harmitukseen tilattu takki osoittautuikin loistavaksi löydöksi. En ollut edes tajunnut kaipaavani tällaista takkia kaikkien kuoritakkieni rinnalle. Vaikka toki kuoritakin edelleen päälleni vesisateeseen laittaisin sen paremman vedenpitävyyden takia, sopii tämä hengittävyydeltään moneen muuhun tilanteeseen paremmin. Vaikka takki vaellustakki onkin, pidän sitä mielelläni myös muuten vain kylällä pyöriessäni kiitos kauniin ulkonäön.

Olin alun perin ostamassa itselleni maastopyörää, pyörä kuitenkin myytiin loppuun yön aikana ja sehän se vasta harmitti. Harmitukseen sitten tilasin takin johon vahingossa jossakin törmäsin. Ennen tilauksen saapumista jo puolittain kerkesin unohtaa koko homman ja saapumisilmoitus yllätti iloisesti.

Heti ensimmäisestä sovituksesta lähtien olen ollut takkiin aivan lääpälläni. Väri ja leikkaus miellyttää omaa silmää ja ennen kaikkea takki on ihanan tuntuinen päällä. Vielä en ole tositoimiin takin kanssa päässyt, lähinnä pienempiä päiväreissuja tehnyt. Uskon kyllä vakaasti takin loistavan myös kovemmassa käytössä!


Tämän kirjoituksen ihanat kuvat on ottanut Fia Hollmén.

pitkospuut metsässä, löppönen, sasta rossa vaellustakki, fia hollmen
kuvaaja Fia Hollmen, pitkospuut metsässä, luontokuvaus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti