lauantai 8. heinäkuuta 2017

Sadepäivän harrastus - Seinäkiipeily

vapaalaskuseura Leviät, kiipeily, harrastus, kiipeilyseinä, harrastus

Uusi vanha harrastus. Ikinä en paljon ole seinäkiipeilyä harrastanut, mutta silloin tällöin on tultu käytyä. Nyt siihen on Levin suunnilla loistava tilaisuus sillä tänne on valmistunut liikuntahalli sekä Sirkkaan että Kittilään, kummastakin seinä löytyy. Kuulun seuraan nimeltään vapaalaskuseura Leviät (linkistä seuran sivuille, käykää toki tutustumassa!), jolla on kummallekin seinälle kiinteät vuorot viikoittain.

Kesätyökseni olen seikkailupuiston ohjaaja, josta johtuen kyllä kiipeilytoiminnan ohjaajankurssit on tultu käytyä sekä jonkun verran köysien ja välineiden kanssa toimittua. Mutten ennen ole edes kunnolla harkinnut tekeväni lajista harrastusta. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa seinällä köydessä kiikkuessa mielessä kävi että tätä voisi alkaa tekemään useamminkin!

kiipeily, yläköysi kiipäminen, liikuntahalli, kittilä, liikunta harrastus, pelot pois

Vapaalaskuseuraan kuuluu jos jonkinlaisen taustan omaavia tyyppejä, mutta yhteiset kiinnostuksen kohteet ovat pitäneet huolta että porukka tulee loistavasti toimeen keskenään. Vapaalasku on tietysti se seuran suurin harrastus, mutta touhuamme sen ympärillä varsinkin näin kesäaikaan muutakin.

Levillä ja sen ympäristössä on kyllä todella paljon tekemistä ja touhuamista. Lähinnä tosin tekemistä löytyy ulkoa. Vaikken sadetta kammoksu, on välillä kiva touhuta sisälläkin.

kiipeily seinällä, kiipeilykengät, otteet, pelko pois

1 kommentti: