perjantai 30. joulukuuta 2016

Rentoutumista kiireen keskellä


Ollut kauhea kiire. Tuntunut ettei ehdi yhtään mitään. Väsyttää ja se pieni rako kun vapaata on menee nukkuessa. Taitaa kertoa siitä että sesongin ensimmäiset kunnon päivät on täällä. Sentään joulusta ehdin nauttia hetken kiireettömänä. Pienellä kaveriporukalla tehtiin loistava ratkaisu ja mentiin tekemään jouluruuat huipunkodalle. Siellä sai rauhoittua ja nauttia tulen lämmöstä ruokien hitaasti valmistuessa. Kaikki töissä ollut kiire ja joka puollella vallitseva ruuhka unohtui kyllä tyystin.

Löydettiin yksi yhteinen vapaapäivä ihanan Fian kanssa ja päätettiin lähteä ruuhkaa pakoon kätkätunturille. Otettiin lumikengät, kamerat sekä Löppös-koira mukaan ja mentiin nauttimaan luonnosta.

Kuinka rentouttavaa oli katsella noita mahtavia maisemia ja kuunnella hiljaisuutta. Kuului vain välillä kaukaista moottorikelkan pärinää ja lumen narskumista kenkien alla. Meille sattui aivan uskomattoman kaunis päivä, taivas vaihtoi väriään eri pastellinsävystä toiseen.

Tässä olisi muutama ihanan taitavan Fia Hollménin ottama kuva. Fian kuvia voi ihailla lisää esimerkiksi instagramissa nimimerkillä fiufau.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti