sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Näitä viittä tavaraa ilman en pärjäisi

Joitain asioita ilman en voisi kuvitella enää eläväni, tässä viiden kärki.

Puhelin
Tämä löytynee hyvin usealta tällaisen listauksen tekijän listalta. En kiellä etteikö puhelin olisi minulle tärkeä esine. Ei pelkkänä yhteydenpitovälineenä vaan myös ajanvietteenä. Minusta silti puhelimen käytöllä on aikansa ja se ei ole esimerkiksi silloin kun olet aikaa viettämässä ystävien kesken. Toivon että tämän pystyisin muistamaan aina.


Kamera
Kamera kulkee nykyään mukanani kaikkialle. Enkä puhu nyt puhelimen kamerasta, vaan siitä oikeasta "pelkästä" kamerasta. Koskaan ei voi tietää milloin jokin ikuistettava kohde sattuu eteen tulemaan. Paras kuvakin otetaan kameralla joka on mukana.


Auto
Auto lisää minulla vapauden tunnetta. Voin liikkua milloin ja minne haluan. Ei tarvitse aikatauluja tai välttämättä sen kummempia suunnitelmiakaan. Auton pito maksaa, mutta en olisi valmis luopumaan sen tuomista eduista ja helppoudesta.

Pressopannu
Tai jokin muu kahvinkeitto väline, kuten nokipannu. Vaikka ystävän kanssa juuri tuli kokeiltua, kahvinkeitto ei välttämättä juuri välineitä tarvitse. Kuuman juoman lipittely on ollut tapanani jo kauan ja pressopannun hienous on että sillä saa hyvän kahvin lisäksi tehtyä teetä. Molemmat tärkeitä elämässäni.


Villasukat
Kukapa ei kaipaisi pientä lämpöä jokaiseen päivään. Mikä onni onkaan että näitä lämmittäjiä minulla riittää, kiitos mummin ja äidin jotka niitä jaksaa pyyntö toisensa jälkeen minulle taikoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti