maanantai 18. heinäkuuta 2016

Picnic Levin huipun kurussa

Aamulla herättyäni katsoin ulos ikkunasta. Ensimmäinen vapaa-päivä hetkeen, kuinka riemuissani olinkaan kun aurinko porotti täydeltä taivaalta.

Aamukahvit siis naamaan, soitto ystävälle ja menoksi. Mutta mitäs sitten? Hetki punnittiin erilaisia kesäisiä vaihtoehtoja. Lopputuloksena suuntasimme kauppaan ja haimme picnic eväät.

Paikaksi valikoitui Levin rinteillä sijaitseva kuru. Lammaskuru sijaitsee tunturiravintola tuikun ja 12-hissin välissä. Ihana pieni kuru on kuin saapuisi pieneen salaiseen laaksoon, ihana paikka siis. Kurusta löytyy kota, nuotiopaikka, pieni todella sympaattinen ulko-wc ja aivan käsittämättömät maisemat.

Leiriydyttiin nuotiopaikan viereen ja laitettiin tulet. Tuli sekä loi ihanaa tunnelmaa, että häivytti ne muutamat paikalle eksyneet sääsket. Istuttiin alas ja asettelimme eväät esille. Eväiksi meillä kaupasta oli tarttunut matkaan mm. mansikoita, jäätelöä, persikoita sekä muita ihanuuksia. Tulen räiskyessä nautimme eväistä ja ihailimme maisemia.

Kesken seesteisen picnic hetken ulkoilma näytti parastaan ja pian huomasimmekin kikatellen keräävämme kimpsut sekä kampsut ja kirmasimme vesisateessa autolle päin. Picniciä jatkoimmekin sitten coffee housessa herkku kahvien merkeissä.

Luulen että tästä tuli paikka jonne aijon palata vielä monesti. Jostain syystä tämän paikan ohi menee usein ja silti se jää huomioitta, sen verran piilossa kuitenkin on. Miten joku paikka voikin olla samaan aikaan niin lähellä ja niin tietämättömissä? Jäin miettimään, miksei sitä ole ikinä ennen tajunnut siihen paikkaan pysähtyä. No nyt kun tiedän millainen helmi tämä paikka on, aijon jatkossa varmasti pysähtyä! Ensi kerralla täytyykin panostaa eväisiin ja tehdä herkut itse.
Vanilja jäätelöä lammaskurussa Levillä nuotion loimussa


Picnic eväät ja nuotio


Picnic eväät satumaisessa kurussa

Käykäähän nauttimasta kesähetkistä eväiden kanssa, todella rentouttavaa! Jos olette lähellä ja on vain mahdollisuus, suosittelen tätä paikkaa todella lämpimästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti