maanantai 25. heinäkuuta 2016

vapaaehtoisena levin arctic challengessa


Levi Wellness Club järjesti tunturiin toista kertaa arctic challenge esteratakisan. Kisa reitti on pituudelta 10km ja sisältää 10 erilaista estettä. Hyväksi esteissä on käytetty kaikkea tunturista löytyvää, sekä myös tunturin tarjoamia maastoja. Tunturissa mm. kannetaan kiviä, uidaan lammessa, juostaan suossa sekä kiivetään tunturia ylös ja alas.

Tunnelma kisapaikalla oli jotakin todella mahtavaa! Jotakin sellaista mitä ei voi rahalla saada, vaan se kumpusi ihmisistä kuplahdellen ulos. Joka ikinen jonka kisapäivänä kohtasin oli hyvällä tuulella ja hymyilevä.

Arvot ovat kisassa todellakin kohdallaan. Levi Wellness Clubin sivuilla arvot luetellaan näin: itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityö ja luonnon kunnioitus. Jokainen arvo on minusta nappiin mennyt ja ne myös kisassa näkyi.

Kisapaikkana toimi niin ihana koti-tunturi Levi! Paikkana tuollaiselle tapahtumalle täysi kymppi.

Mitä mie sitten kisassa tein? No olin pomppulinnan portsarina tottakai! Tehtäviini kisapäivänä siis kuului lapsiparkin hoito. Kilpailijat saivat jättää lapset kisaamisen ajaksi hoitoon meille lapsiparkkiin. Meillä oli kaikenlaista pientä kivaa sekä hoitolapsille että myös kisa-alueella muuten pyöriville lapsille. Löytyi pomppulinna, värityskirjoja, pallopelejä, hulavanteita, paloauto sekä poliisiauto. Lapsilla ei siis todellakaan aika käynyt pitkäksi!

Pomppulinnan portsari. Uskottava eikös?


Värityskirja piste. Ei hätää päästin myös lapset värittelemään!
Itse kisan jälkeen jäin vielä auttelemaan kisa-alueen purkamisessa. Tällaisissa tapahtumissa on ilo auttaa ja olla mukana. Illalla ei unta tarvinnut houkutella kiireisen päivän jälkeen, vaan nukahdin hetkessä leveä hymy naamalla. Kiitos siis Levi wellness club sekä erityisesti Laura Peippo kun sain tulla teitä auttamaan, oli hyvä päivä. Peippo on tämän tapahtuman sydän ja henki.

Kisassa mitaleiden tai pokaalien sijaan kaikille muuten jaetaan kuksat. Aivan ihana idea ja sopii täydellisesti niin kisan luonteeseen kuin paikkaan! Myös me vapaaehtoisena toimivat saimme omamme.

Mitalien sijaa toimittaa kuksa!

P.S Täällä alkaa mustikat olla valmiita pomittaviksi vihdoin! Olen kateellisena katsellut kuvia etelästä, missä niitä on voinut jo kerätä hetken aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti