keskiviikko 10. elokuuta 2016

Ulkona syömässä

Tänä kesänä ollaan tehty kaveriporukalla ruokaa ulkona tulella useasti. Ja on tullut herkullista ja ollut paljon mukavia hetkiä!

Kerran sitten päätettiin ettei lähdetä siihen aivan tavanomaiseen, vaan kokeillaan jotakin uutta. Teimme sitten alkupalaksi raparperi pekonia. Raparperit siis kuorittiin, kieritettiin sokerissa, käärittiin pekoniin ja ei  muuta kuin nuotiolle. No maku oli vähintään erikoinen. Muut tuntui tykkäävän, mutta itselle kirpeä, makea ja suolainen yhdessä oli hiukan liikaa.
raparperi pekonit nuotiolla

Tuossa ulkona syömisessä on kyllä joku taika. Kuinka ihanaa olikaan istua laavulla tulen ääressä ihanien ihmisten kanssa tehden ruokaa ja nautiskellen maisemista. Laavu on vielä aivan joen vieressä joten rauhoittavan liplatuksen kuulee taustalla. Kiireetöntä nautiskelua. Ulkona ravintolassa syöminenkin on todella luksusta, mutta tämä todellinen ulkona syönti todellakin kelpaa myös!


jälkiruuaksi ananasta ja nektariinia

nokipannukahvit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti