keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Ihana olla kotona

Kun ajaa yksin n.11 tuntia, on varmasti ansainnut muutaman kukkasen.
Kuinka mahtava tunne onkaan pitkän reissun jälkeen herätä kaikessa rauhassa omasta sängystä! Vaikka reissussa kuinka mahtavaa olisikin, on vain aina ihana päästä takaisin kotiin. Joku juttu siinä Levi kyltin ali ajamisessa vain on. Ja tuon tunturin ensinäkeminen se vain on joka kerta yhtä ihana tunne.

Matkalla kotiin pysähdyin kauppaan hakemaan tarpeellisia aamupala tarpeita. Ohi kävellessä en voinut vastustaa neilikka kimppua. Pitihän jollain juhlistaa kotiin paluuta, joten kimppu sai lähteä matkaani. Aamulla hitaasti heräillessäni kömmin keittämään aamukahvia ja tekemään aamupalaa. En voinut vastustaa ajatusta syödä kiireetön aamupala sängyssä. Joten kahvi, jogurtti, viinirypäleet ja leipä tarjottimelle ja takaisin sänkyä kohti!

Minusta on ihan oikein syödä aina silloin tällöin sängyssä. Mitä muutamasta leivän murusta, lakanat voi aina vaihtaa. Otan mieluusti sen riskin murusista.

Parasta pitkän reissun jälkeen kotiin tullessa on, jos on aikaa rauhassa olla ja asettua takaisin normaali arkeen hetki ennen pakollisia menoja. Onneksi semmoinen mahdollisuus oli ainakin tällä kertaa. Kerkeää rauhassa purkaa laukut ja totutella taas ympäristöön. Ja nähdä kaikkia niitä ihmisiä, keiden näkemisestä on jo taas vierähtänyt tovi!

Reissu oli mitä parhain, kotona oloa ainakin nyt hetki ja ehkä sitten uuteen seikkailuun?




Lappiin on jo saapunut ruska, kuinka kaunis luonto taas onkaan! En malta odottaa että pääsen seikkailemaan pitkin tuntureita ja ihastelemaan sitä kaikkea väriloistoa. Täytyy heti alkaakin jo suunnittelemaan vaellusta.

2 kommenttia:

  1. Minun salainen paheeni on että syön joskus sängyssä, katsellessa tietsikalta jotain hömppää samalla, omaa aikaa :)
    http://valkoinenhaave.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi siinä on kyllä jotakin luksusta! Ja se on aivan loistava tapa aloittaa aamu, ei voi olla huono päiväkään sen jälkeen. Samasta syystä kävin tänä aamuna saunassa, ihan loistavan rauhoittavaa.

      Poista